Over Scheveningen | Pierwebcam.nl - Het beste zicht op de Pier
25
page-template-default,page,page-id-25,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Over Scheveningen

Niets iets beter dan Scheveningen

Een oneindig lang strand op loopafstand, dat is Scheveningen voor Den Haag. Elke dag is een verassing en Scheveningen is daarom heerlijke plek om te vertoeven. Met een glas wijn op een loungebank met de zon in je gezicht of juist met je dikke winterjas  in de wind. Onveranderd, welk jaargetijde het ook is, blijft het effect van de frisse wind. Een ontspannen, lekker en voldaan vakantiegevoel.

Scheveningen strand

Het oude vissersdorp biedt het hele jaar door diverse grote feesten, evenementen, festivals, strandfeesten en gezellige markten. Pak de lekkerste eerste haring op Vlaggetjesdag, Pak jezelf op aan de shows tijdens het Vuurwerkfestival en bewonder ‘s zomers de bezweten sportieve lijven in het Beach Stadium.

Populairste strand van Nederland

Scheveningen-beach1

Scheveningen saai? juist niet!

Bang dat Scheveningen dicht gaat met slecht weer? Nee hoor. Ook bij slecht weer is het aan het strand goed te doen: talloze attracties en musea in de Haagse badplaats zijn een prima alternatief bij regen, zeker voor kinderen. Sta oog in oog met krabben, piranha’s, roggen en zeepaardjes in SEA LIFE. Ga langs het Muzee Scheveningen waar je alles leert over de geschiedenis van Scheveningen, het oude vissersdorp. Of bezoek een tentoonstelling in één van de meest bijzondere musea van Nederland, Beelden aan Zee, half verscholen in de duinen.

Parel van Den Haag

scheveningen-strandtent

Mooiste boulevard van Nederland

Den Haag strand kent een lange boulevard van winkels die worden gevormd door kleine speciaalzaken en daartussen  een vele gezellige beachclub en restaurants. Natuurlijk vind je er tal van strandtenten waar je stoere boards, slippers en zonnebrillen kunt kopen. Maar er zijn ook vele kledingwinkels, fashionshops en schoenenwinkels waar de echte winkeliers zich volop kunnen vermaken.

 

Een hapje eten? Voor een diner bij het strand leent de Haagse badplaats zich goed. De vis komt nergens zo vers zo uit zee en dat proef je. Niet alleen bij de strandtenten aan de boulevard; de visrestaurants in de Scheveningse Haven vormen een dynamisch decor voor een sfeervol etentje.